Oldal kiválasztása

Victory Design

honlapkészítés gyorsan, egyszerűen

 

Segítek elkészíteni saját weboldalad

WordPress weboldal minták

Fodrász-manikűrös-kozmetikus

Valamilyen szolgáltatással foglalkozol, ahol bemutatnád, mi az, amit csinálsz, mit tudsz, és fotókkal is illusztrálnád? Ez a honlap talán megfelelő lenne számodra!

Édesség

Csodás finomságokat, esetleg különleges termékeket értékesítesz, és ezt szeretnéd a világ tudtára adni, talán ez tetszeni fog!

Coach-pszichológus-tréner

Ez a mintaoldal coach-nak készült, de persze bármi más szolgáltatónak is tökéletes lehet, legyél akár pszichológus, vagy tréner. Itt meg tudod mutatni ki vagy és mire számíthat az, aki felkeres Téged!

Ékszer

Ez az oldal egy ékszerész mintaoldala. Nagyon tetszetős az alapszíne, meghagytam ilyennek, de a cégünknek már kicsit módosítottam rajta (lásd 3dmoments.eu)!

Edző - fitnesz

Fitneszedőknek készült mintaoldal. Úgy nézd, hogy a képek és színek változtathatók, és az edzések menü a videóidról szólhat, vagy másról, ha úgy akarod.

Jóga edzés

A mintaoldal jógát oktatónak készült, de természetesen másra is felhasználható. Úgy nézd meg, hogy látsz-e benne fantáziát, más színnel, más logóval, más feliratokkal.

Jóga - fitnesz

Fitnesz és jóga az otthonodban. Az oldal bemutatkozást, órákat és online időpontokat mutat. 

Coach - Access facilitátor

KÉSZÜLŐBEN VANA MINTAOLDAL, KIS TÜRELMET KÉREK! 🙂

Szolgáltatás

KÉSZÜLŐBEN VAN A MINTAOLDAL! KIS TÜRELMET KÉREK! 🙂

Ízelítő elkészült weboldalakról

3Dmoments.eu

Ez az oldal a cégnek készült, akinek dolgoztam. 3D fémnyomtatással foglalkozik és az ily módon nyomtatott ékszerek bemutatására szolgál (webáruházzal).

Kávévarázs

Saját kávés oldalam, mert imádom a kávét! 🙂 Persze itt ugyanúgy, mint fentebb, bármi finomságot, egyedi dolgot lehet értékesíteni.

Mi leszek, ha nagy leszek

Saját megjelentetett könyveim weboldala. Ily módon lehet saját terméket bemutatni, értékesíteni (webshop-pal).

Bavarian Tactical System

Ez az oldal a bátyám cégének készült. Ahogy láthatod, fegyverekkel foglalkozik (sportlövészetre). Nézd meg, hátha ez lesz a kedvenced!

Pankra Makra

Ez egy nagyon szuper munka volt, hiszen Anna valami rendkívül kézügyességgel készíti a csodás esküvői díszeket nagy-nagy szeretettel. Nézd meg az oldalát!

Piller Noémi - táncművész

Ez egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető weboldal táncosoknak, művészeknek, akik szeretnék magukat megmutatni, és a fellépéseik helyszíneinek listáját közzétenni.

Egyszerű pályázati honlapok

Alapítvány EFOP-5.2.2 honlap

Ezt a honlapot egy alapítványnak készítettem az EFOP-5.2.2 projektjéhez. Egyszerű, átlátható, semmi extra.

Premet 2 pályázattal

Ezt a honlapot a cégünknek készítettem, egy egyszerű, 1 oldalas honlap. A sablon ennyit tud, de ha gyorsan kell, tökéletesen megfelel.

MATESZ

Ez a honlap ugyan nem pályázati, de egy Szövetség kért meg, hogy gyorsan készítsek nekik egy weboldalt. Az alapokat elmondták, mi tetszene, és aszerint készült el.